Rólam

Varga László vagyok, a Paintless Car Repair Kft. vezető technikusa és ügyvezetője.

Több, mint 10 éve végzem szakértelemmel és szenvedéllyel jégkárosult, horpadt, benyomódott autók javítását. Szenvedély ez, valóban, mert nagyon szeretem, ahogy a kezem alatt kisimulnak a horpadások, benyomódások, láthatatlanná válnak a jég vagy épp egy másik sofőr figyelmetlensége okozta apró karosszériasérülések.

több, mint
0
év tapasztalat
több, mint
0
megjavított autó
több, mint
0
országban szerzett tudás

Csapatommal együtt arra törekszem, hogy a műhelyből távozó autótulajdonosnak ugyanúgy csillogjon a szeme autója láttán, mint amikor először vitte haza az autószalonból.

Azért is tanultam meg a fényezés nélküli jégkár- és horpadásjavítás technológiáját, azért erre szakosodtam, mert tapasztalatom szerint ezzel a módszerrel valóban elérjük azt, hogy a gyári fényezés ismét tökéletes legyen, autónk újra az eredeti fényében ragyogjon.

Varga László - jégkárjavító műhely

Miben vagyok más, mint a többi jégkárjavító műhely?

Abban, hogy én csak ezzel foglalkozom. Csak ebben élek, csak ezt a technológiát alkalmazom, nem foglalkozom semmi mással. Azért döntöttem úgy sok évvel ezelőtt, hogy az autójavításnak ezt az irányát választom, mert ez egy nagyon modern technológia és ezzel a módszerrel nagyon gyorsan és hatékonyan tudom elvégezni a javításokat.

Biztos vagyok a dolgomban, hiszen több ezer jégkáros és horpadt autó fordult meg a kezeim között. A javításukat mindig akkora gondossággal végzem, mintha a saját autómat javítanám. Tudom, másnak is mennyire fontos autójának a kinézete, hogy mennyire bosszantó tud lenni, ha egy ennyire értékes vagyuntárgyunkat akár csak a legapróbb sérülés éri.

Bátran bízza rám egyik legféltettebb értékét, visszaadom annak eredeti állapotát, hogy újra örülhessen a gyönyörű fényezésnek.

Visszakaphatja autóját

Színeltérés nélkül

Értékcsökkenés nélkül

Festési hiba nélkül

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva | Web