Jégkár javítás ára

Jégkár javítás ára

2023.03.20.

A jégkár javítás ára minden esetben autóra és esetre szabottan kerül meghatározásra. 

Éppen ezért, amennyiben jégkár javítás érdekli, mindenképp egy előzetes állapotfelmérésre lesz szükség, hogy pontosan feltérképezzük mennyi időt igényel a javítás, és hogy milyen anyagköltséggel járnak a munkálatok. 

Bár a jégkár javítás ára látatlanul, előre meg nem határozható, vannak támpontok, melyek segítenek a kalkulációban. 

A javítás költségét nagyban meghatározza például, hogy mennyi, mekkora, milyen mélységű és milyen elhelyezkedésű horpadás esett az autón.
Ha az autó jégverés által okozott károsodása csak kisebb horpadásokat tartalmaz, akkor a költségek jellemzően alacsonyabbak lesznek. Azonban, ha az autó karosszériája súlyosan megsérült, a javítási költségek értelemszerűen magasabbra rúghatnak.

A horpadás javítás ára függ továbbá az autó károsodásának helyétől is. A nagyobb és komplexebb, nehezebben hozzáférhető helyen történő javítások általában több időt és szakértelmet igényelnek, ami magasabb költségeket vonhat maga után. 

Jégkár javítás árának meghatározó tényezői összefoglalva:

  • A horpadás nagysága, mélysége és formája 
  • A sérülés elhelyezkedése: vízszintes, vagy függőleges panelen található?
  • Élben van-e a sérülés
  • Milyen könnyen, avagy nehezen hozzáférhető a sérülés a javításhoz szükséges szerszámokkal
  • A javítandó felület anyaga pl. alumínium vagy fém

Összességében az autó jégkár javításának ára több tényezőtől is függ, nem lehet általánosan meghatározni. A javítás árát azonban a legjobb szakemberrel és szervizzel való együttműködés, valamint a pontos árajánlat kérés segíthet minimalizálni. 

Miért éri meg jégkár esetén hozzánk fordulnia? 

Szervizünkben kizárólag újrafényezés nélküli jégkár- és horpadásjavítást vállalunk. Az általunk alkalmazott technológia során nincs szükség az autó újrafényezésére, észrevétlenül, az autó értékvesztése nélkül javítjuk ki a horpadásokat, így összességében jóval költséghatékonyabb megoldást tudunk kínálni, mintha a javítás során fényezést is alkalmaznánk.

Az újrafényezés nélküli jégkár javítás ráadásul nem csak gazdaságosabb alternatívát jelent, de számos előnye mellett a munkával is szinte rekord sebesség alatt tudunk végezni. Az esetek többségében a helyszínen is meg tudja várni a javítást, nagyobb sérülés esetén pedig már másnap visszakaphatja autóját. 

A részletekért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! 

Paintless Car Repair logo
+36 70 389 5187

info@paintlesscarrepair.hu

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva | Web