Jégkár- és horpadásjavítás

Jégkár- vagy horpadásjavítás Cascoval

1. lépés

Ön elhozza hozzánk autóját, és meghatalmazást ad nekünk a Casco ügyintézéshez- mi felvesszük az adatait

2. lépés

A biztosító egy előre egyeztetett időpontban kárfelvételt végez az autóján (szemle)

3. lépés

Mi egyeztetünk mindent a biztosítóval és a jóváhagyott árajánlat alapán megkeressük Önt, hogy megkezdhessük a javítást

4. lépés

A megbeszélt időpontban elhozza hozzánk autóját – jó esetben meg is várhatja a javítást, nagyobb sérülések esetén 1 nap alatt kapja vissza autóját
Jégkár- vagy horpadásjavítás saját költségen

1. lépés

Ön elküldi nekünk a sérülés leírását és a sérülésekről készült fotókat.

2. lépés

Mi 1 napon belül megkeressük Önt a megadott elérhetőségei egyikén és egyeztetünk a képek és a leírás alapján kalkulált árról.

3. lépés

Amennyiben az árajánlatot elfogadja, egyeztetjük az Önnek legmegfelelőbb időpontot a javításra.

4. lépés

A lefoglalt időpontban elhozza hozzánk autóját – jó esetben meg is várhatja a javítást, nagyobb sérülések esetén 1 nap alatt kapja vissza autóját.

Horpadásjavítás fényezés nélkül!

Horpadásjavítás során olyan innovatív technológiákat alkalmazunk, melyekkel újrafényezés nélkül, gyorsan és költséghatékonyan segíthetünk autója gyári állapotának helyreállításában.

Az újrafényezés nélküli jégkárjavítás és horpadásjavítás alkalmazásával autója sérült részeit nem szükséges újrafényezni ahhoz, hogy a károk nyomait láthatatlanul eltüntessük. Így nem kell attól tartania, hogy autója egyes elemei közt színkülönbség keletkezik, nem történik értékvesztés, de még a környezetre sem gyakorolunk kártékony hatást.

Az újrafényezés nélküli horpadásjavítás nemcsak anyagilag előnyös, hanem jelentősen lerövidíti a javítási folyamatot is, így autóját hamarabb visszakaphatja használatra.

Hogy miért bízza ránk horpadt autója javítását?

Horpadásjavítás területén immáron több mint 10 évre visszanyúló tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt különös figyelmet szenteltünk a javítási technológiánk finomhangolására, így minden esetben gyors és precíz munkát ígérünk az autótulajdonosok számára.

Műhelyünk kizárólag jégkáros és horpadt autók helyreállításával foglalkozik, így szakértelmünk és tapasztalatunk kimagasló ezen a területen.

Munkánk minőségét az elégedett ügyfelek visszajelzései is igazolják.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy Önnek is gyors és hatékony megoldást kínálhassunk autója helyreállításában, értékvesztés nélkül!

Autótulajdonosokként mi is tisztában vagyunk vele, hogy mennyire bosszantó, ha szeretett autónkon látható horpadások, vagy jégkár okozta sérülések éktelenkednek. Így a javítási munkálatok nálunk az esetek többségében néhány órán, maximum 1-2 napon belül megtörténnek. Ennél tovább tehát biztosan nem kell mellőznie autója használatát, sőt hibátlan állapotban nyerheti vissza tőlünk azt.

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, így arra törekszünk, hogy a jégkáros és horpadt autók javításával kapcsolatos folyamat minél kevesebb kényelmetlenséget okozzon az autótulajdonosoknak. Éppen ezért tehermentesítjük Önt a Casco ügyintézés alól.

Önnek csak annyi a dolga, hogy felvegye velünk a kapcsolatot a folyamat elindításához. Ingyenes kárfelmérést követően ha rendelkezik biztosítással, minden további ügyintézést átvállalunk.

Nem rendelkezik Casco biztosítással? Ebben az esetben sincs semmi probléma. Küldjön nekünk egy leírást a sérülésekről, mellékeljen néhány fotót a kárról és mi 1 napon belül felkeressük Önt a megadott elérhetőségeken. Megbeszéljük a horpadásjavítás kalkulált költségét
és időpontot adunk a javításhoz.

Ha sérült az autója, nincs más dolga tehát, mint hogy felvegye velünk a kapcsolatot és szinte azonnal munkához látunk, hogy minél előbb visszanyerje szeretett autóját, annak gyári állapotában.

Paintless Car Repair logo

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva | Web